Právě se nacházíte:

Zábavní Centrum Babylon

Máte rádi vodu, zábavu a relaxaci? To vše najdete v aquaparku zábavního Centra Babylon v Liberci. Milovníky vodních radovánek okouzlí rozsáhlý aquapark ve stylu antických lázní se skluzavkami, tobogány různé délky a náročnosti, vodními jeskyněmi, whirpooly, vodotrysky a akvárii s mořskou faunou.

Můžete se nechat unášet divokou řekou, nebo absolvovat Tarzanovu stezku. Úžasným zážitkem je také jízda adrenalinovým trychtýřem. Teplota vody v bazénech je celoročně 30°C.

Hitem Aquaparku od roku 2009 je Aquazorbing – zavřeme vás do speciální, nafukovací, plastové koule naplněné vzduchem, ve  které se můžete procházet po vodní hladině. Návštěvníci aquaparku si jej mohou bezplatně vyzkoušet denně od 11 do 12 hodin a od 16 do 17 hodin. Od května do srpna je otevřena venkovní terasa s bazénky, prolézačkami, možností opalování a překrásným výhledem na horu Ještěd a město Liberec. Každou poslední sobotu v měsíci pořádáme „Naturistickou párty“.
K občerstvení můžete využít pohostinství některého z četných stravovacích zařízení (restaurace, bary nebo kavárny), které se nacházejí buď přímo v aquaparku nebo v dalších částech našeho zábavního centra. Den v Babylonu vám doporučujeme zakončit návštěvou prvního XD Theatru v Česku. Zde za pomoci nejmodernější techniky prožijete vzrušující výlety na cizí planety, do ledových pustin či do hlubin země v kokpitu kosmického plavidla, a to vše téměř na vlastní kůži.

Ubytovat se můžete přímo v areálu, v luxusním hotelu Babylon****, jehož hosté mají vstup do AQUAPARKU zahrnut v ceně ubytování po celou dobu pobytu. V případě zájmu vám kancelář TOURIST SERVICE zprostředkuje levné ubytování v okolí Liberce.

Navštivte největší mimopražský krytý tématický vodní ráj s celoročním provozem ve stylu antických lázní!

www.BabylonLiberec.cz