Získejte web zdarma v projektu NejenDetem.cz

Vytváříme moderní internetové stránky, portály i zpravodajské servery. Na správu webových stránek využíváme svůj vlastně vyvíjený redakční systém PublicMC. Tento redakční systém umožňuje spravovat internetové stránky všem, bez ohledu na to, zda jste specialisté přes IT nebo ne. Stačí se přihlásit do administrace a upravit si vše, od fotografií, videí přes SEO nastavení, propojení s různými chaty. 

Všechny nové webové stránky jsou připravené na zabezpečení pomocí SSL certifikátu (https protokolu). Je to důležité pro vyšší bezpečnost dat a ochranu proti nežádoucímu obsahu (např. malwaru). "https" zároveň zajišťuje důvěrnost přenášených dat. Vyhledávače mají responzivní a správně zabezpečené weby prostě rádi.

Naše webové stránky jsou propojeny s Facebookem, Instagramem, Pinterestem, Twitterem nebo Youtube kanálem. Také jsou propojeny s Google Analytics.

Nové kontakty sbíráte automaticky do systému newsletterů, který jsme pro Vás vytvořili a je součástí administrace od verze Professional. Pokud chcete komunikovat se zákazníky online, máme web propojený s chaty jako Smartsuppem, ZenDesk i LimeTALK. Můžete tak sledovat a analyzovat, jak se na webu chovají.

https://www.nejendetem.cz/varianty-k-nasazeni/